Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τα αρνητικά και τα ψέμματα της τηλεόρασης(!)


Όπως ξέρουν οι περισσότεροι άνθρωποι η τηλεόραση είναι μία από τις πιο κακές επιρροές για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα για τα παιδιά...Πολλοί άνθρωποι πιστεύετε ότι με το να βλέπετε πάνω απο 3 ώρες τηλεόραση είναι ΥΠΕΡ σας..ΛΑΘΟΣ..Ίσα ίσα,το μόνο που καταφέρνετε να κάνετε στον εαυτό σας είναι κακό..Η τηλεόραση έχει τα θετικά της αλλά τα αρνητικά νικάνε την μάχη!!Η τηλεόραση είναι ένα από τα μέσα μαζικής επικοινωνίας (Μ.Μ.Ε.) το οποίο υπάρχει στα σπίτια των περισσότερων Ελλήνων..
Τα αρνητικά της είναι πως εκπέμπει μια δόση ακτινοβολίας που είναι επικίνδυνη για την υγεία των ματιών του ανθρώπου, δείχνει μερικές σειρές που διαταράσσουν τον ψυχικό κόσμο του λόγω σκηνών βίας κ.ά. που χρησιμοποιούν για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα. Επίσης πολλές από τις εκπομπές που προβάλλονται από αυτήν αποτελούν αρνητικά πρότυπα για τα παιδιά και τους νέους που τις παρακολουθούν. 
Και έχουμε και τα ψέμματα της τηλεόρασης...οι διαφημίσεις έχουν μπει στην 2ωή μας και ελέγχουν τον εγκέφαλο μας..
Ακόμα μέσω των χιλιάδων διαφημίσεων που προβάλλονται (40.000 σε ένα χρόνο)γίνεται πραγματική "πλύση εγκεφάλου"στους ανθρώπους, αρκεί να πετύχουν στον σκοπό τους, που συνήθως είναι η πώληση κάποιου προϊόντος κ.λπ.
Ολοι αυτοί ήταν οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση πάνω απο 3 ώρες την ημέρα διότι το μόνο που καταφέρνει να μας κάνει είναι κακό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο σας!